opc_loader

Betalen

 

Betaalmogelijkheden

Rekeninggegevens

Cadeaubonnen

Informatie over betalingen en facturen

Terugstortingstermijn

 

Betaalmethoden


 

+ Met welke methoden kan ik betalen bij Toys-voor-hem?

U kunt bij ons op onderstaande manieren betalen:

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces uw betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via Bancontact/Mister Cash. De snelste betalingsvorm voor Belgische klanten is via Bancontant/Mister Cash. Daarnaast is deze betaalmethode uiterst betrouwbaar en veilig.

Via PayPal. Met deze betaalmethode kunt u snel, veilig en vertrouwd online met uw gratis PayPal account een betaling verrichten. Heeft u nog geen gratis PayPal account welke u kunt koppelen aan uw bankrekening of creditcard, maak dan op de site van PayPal gratis uw account aan. 

Via overboeking per bank/giro. Toys-voor-hem is in het bezit van zowel een Nederlandse als een Belgische betaalrekening. 

Onderstaand treft u onze rekeninggegevens aan.

 

Nederlandse betaalrekening:

Banknaam: Rabobank

Vestigingsplaats: Breda

Rekeningnummer: 153835109

IBAN/SEPA: NL41RABO0153835109

Ten name van: DevelopTrend

BIC/SWIFT: RABONL2U  

Onder vermelding van: Uw ordernummer/factuurnummer

 

Belgische betaalrekening: 

Banknaam: KBC

Vestigingsplaats: Wuustwezel

IBAN/SEPA: BE63731017550608  

Ten name van: DevelopTrend

BIC/SWIFT: KREDBEBB  

Onder vermelding van: Uw ordernummer/factuurnummer

 

Wanneer u verkiest om uw betaling middels overschrijven per bank/giro te verrichten, dient u er rekening mee te houden dat de verwerkingstijd van uw betaling 1-3 werkdagen kan omvatten. Bestellingen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling.

Via cadeaubonnen of kortingscoupons. Tijdens het inwisselen van uw kortingscoupon of cadeaubon is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemde vakje. Lees zorgvuldig de voorwaarden vermeld op uw cadeaubon of kortingscoupon.

AfterPay - Veilig achteraf betalen. Met de betaalmethode AfterPay kunt u na ontvangst van uw bestelling veilig achteraf betalen met een betalingstermijn van 14 dagen.

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay? De betaalprovider AfterPay voert voor Toys-voor-hem het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekend dat u een digitale acceptgiro per email van AfterPay ontvangt om uw bestelling te betalen. Zodra u uw bestelling in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u uw bestelling betalen via DigiAccept of iDEAL. Bij Toys-voor-hem kunt u betalen met een digitale acceptgiro van € 5, - tot € 200, - als u voor de eerste keer betaald via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u een bestelling tot een bedrag van € 400, - betalen met een digitale acceptgiro.

2. Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in? Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro, voert AfterPay een gegevenscheck uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven staat in de AfterPay Privacy Statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode voldoen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, of een eventuele weigering, neem dan contact op met AfterPay

3. Kan ik met een digitale acceptgiro betalen als ik mijn bestelling afhaal op de afhaallocatie van Toys-voor-hem? Ja, dat kan. De betalingstermijn gaat in op het moment dat u uw bestelling op onze website heeft geplaatst. 

4. Wat zijn de transactiekosten? Toys-voor-hem vraagt geen extra bijdrage voor deze betaalmethode. Veilig achteraf betalen op Toys-voor-hem is dus gratis!

5. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro? Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u per email een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u de digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat die u ontvangt van AfterPay, niet van Toys-voor-hem. Belangrijk is ook dat u uw betaling niet naar Toys-voor-hem overmaakt maar direct naar AfterPay omdat AfterPay de betalingsafhandeling van onze digitale acceptgirobestellingen voor ons afhandelt.

6. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces? Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

7. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro? AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Kijk voor actuele informatie op de website van AfterPay.

8. Hoe werkt de retourprocedure bij digitale acceptgirobetalingen? Wanneer u een bestelling, betaald met de digitale acceptgiro retour wilt sturen of wilt retourneren op onze afhaallocatie, dient u uw pakbon mee te nemen of mee te sturen. Onze collega's op onze afhaallocatie helpen u vervolgens graag verder en geven u een retourformulier mee dat dient als afgiftebewijs van uw bestelling. Op onze afhaallocatie kan de betaling op uw bestelling niet geannuleerd worden, waardoor bij een ruiling een eventuele betalingsverplichting aan AfterPay blijft bestaan. Stuurt u uw bestelling aan ons retour, dan zorgen wij ervoor dat de betaling van een onbetaalde order wordt geannuleerd of het betaalde bedrag teruggestort wordt op uw rekening binnen 16 dagen na het verwerken van uw retourzending.

9. Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling? Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalmethode, kunt u altijd direct contact opnemen met AfterPay.

10. Wat is DigiAccept? DigiAccept is een digitale factuur welke u per email ontvangt waarmee u met slechts enkele muisklikken uw bestelling kunt betalen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

11. Is betalen met DigiAccept veilig? Ja, betalen met DigiAccept werkt via internetbankieren volgens de gebruikelijke wachtwoordautorisaties van uw eigen bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, correct zijn.

12. Kan ik vanaf elke locatie betalen met DigiAccept? Als u beschikt over webmail, kunt u betalen vanaf ieder device met een internetverbinding.

13. Kan ik de DigiAccept ook door iemand anders laten betalen? Ja, dat is mogelijk. U kunt de DigiAccept zelfs doorsturen naar het emailadres van degene die betaald. U kunt beiden de betaalstatus volgen. Dubbel betalen is hiermee uitgesloten.

14. Wat kost betalen met DigiAccept? Betalen met DigiAccept is voor u gratis. De kosten hiervan nemen wij vanuit klantvriendelijk oogpunt voor onze rekening.

 

Heeft u aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

omhoog

 

 

Cadeaubonnen


 

+ Hoe wissel ik een digitale cadeaubon of kortingscoupon in?

Het inwisselen van uw digitale cadeaubon of kortingscoupon werkt als volgt:

Stap 1: Kies het artikel dat u wilt bestellen en klik op 'In winkelwagentje'. Als u meerdere artikelen wilt bestellen, klikt u op 'Winkel verder'.

Stap 2: vervolgens klikt u op 'Afrekenen'.

Stap 3: Als u al klant bent bij Toys-voor-hem.nl, vul dan uw inloggegevens in. Bent u nog niet in het bezit van een account, dan kunt u deze hier aanmaken of uw bestelling afronden als gast.

Stap 4: Controleer uw gegevens en klik op 'doorgaan'.

Stap 5: Wanneer alle gegevens kloppen, kiest u de gewenste betaalmethode.

Stap 6: Vul in het veld 'Coupon Code' uw coupon- of cadeuboncode in en klik op 'doorgaan'.

Stap 7: De waarde van uw code wordt direct verrekend met uw bestelling.

Stap 8: Vink het vakje aan dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden en klik op 'plaats uw bestelling'.

 

 

+ Het lukt me niet om mijn cadeaubon of kortingscoupon in te wisselen. Wat nu?

- Heeft u de code juist overgenomen? Denk hierbij aan hoofdletters, cijfers en andere tekens. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een '0' en een 'O'.

- Ligt de vervaldatum van de code in de toekomst?

Als het antwoord op bovenstaande vragen 'ja' is, en het toch niet lukt om de code in te wisselen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vragen u vriendelijk ons de volgende informatie toe te sturen:

- Uw coupon-, of cadeauboncode 

- De datum en tijd waarop u de bestelling heeft willen plaatsen

- Het artikel dat u heeft willen bestellen

- Wat er volgens u fout is gegaan

 

 

+ Ik heb mijn digitale cadeaubon niet ontvangen.

Als u de e-mail met de digitale cadeaubon niet heeft ontvangen, dan is het bericht waarschijnlijk geblokkeerd door een ingesteld spamfilter. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om het e-mailadres 'info@toys-voor-hem.nl' toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders. Op deze manier wordt een volgende digitale cadeaubon van Toys-voor-hem wel in uw mailbox ontvangen.

Een digitale cadeaubon wordt om veiligheidsredenen slechts eenmaal verstuurd. Als u de digitale cadeaubon niet heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

 

+ Hoe kan ik een digitale cadeaubon kopen van Toys-voor-hem?

U kunt uw digitale cadeaubon van Toys-voor-hem kopen door links op de categorie 'Cadeaubonnen' te klikken. U kunt vervolgens zelf de waarde van uw cadeaubon bepalen uitlopend van € 5,- tot € 150,-.

 

 

+ Kan ik een cadeaubon voor meerdere bestellingen gebruiken?

Uw cadeaubon dient u in eenmaal te besteden.

 

 

+ Kan ik een bestelling met meerdere cadeaubonnen of kortingscouponnen betalen?

Nee, het is niet mogelijk om meerdere kortingscouponnen of cadeaubonnen in één bestelling in te voeren. Per bestelling kunt u slechts één kortingscoupon gebruiken of cadeaubon verzilveren.

 

 

+ De waarde van mijn cadeaubon is hoger dan de waarde van mijn bestelling. Wat gebeurt er met de restwaarde?

De restwaarde komt ter vervallen. Wij adviseren u daarom altijd voor minimaal de waarde van uw cadeaubon te bestellen.

 

 

+ Kan ik mijn cadeaubon of kortingscoupon voor geld inwisselen?

Nee, de cadeaubon of kortingscoupon is niet inwisselbaar voor geld. U kunt de cadeaubon of kortingscoupon gebruiken voor alle beschikbare producten op onze website tenzij anders staat aangegeven.

 

 

+ Kan ik mijn cadeaubon of kortingscoupon inwisselen voor alle artikelen bij Toys-voor-hem?

Ja, u kunt uw cadeaubon of kortingscoupon inwisselen voor alle artikelen bij Toys-voor-hem tenzij anders vermeld staat op de kortingscoupon of cadeaubon.

 

 

+ Wat gebeurt er met de cadeaubon of kortingscoupon als een bestelling door mij of door Toys-voor-hem wordt geannuleerd?

Na een annulering wordt de code automatisch binnen 24 uur weer heractiveerd en kunt u deze opnieuw de volgende dag verzilveren.

 

 

+Tot wanneer is mijn cadeaubon of kortingscoupon geldig?

Op iedere cadeaubon staat een vervaldatum vermeld. Na deze datum is de cadeaubon niet meer bruikbaar. Wilt u gebruik maken van een kortingscoupon zonder dat er een vervaldatum op vermeld staat, dan is deze te allen tijde inwisselbaar.

 

 

+ Ik wil mijn bestelling retourneren. Krijg ik een nieuwe cadeaubon of kortingscoupon?

De waarde van uw cadeaubon wordt binnen 24 uur na het verwerken van uw retourzending automatisch hersteld. U ontvangt geen nieuwe cadeauboncode. De waarde van uw cadeaubon kunt u dan weer voor uw volgende bestelling gebruiken.

 

 

+ Ik ben per ongeluk de cadeaubon of kortingscoupon kwijtgeraakt. Wat nu?

Toys-voor-hem is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van cadeaubonnen of kortingscouponnen. 

omhoog

 

 

Informatie over betalingen en facturen


 

+ Waar vind ik informatie over mijn facturen en betalingen?

In uw account vindt u onder het kopje 'Vorige bestellingen' al uw geplaatste bestellingen terug. Als u op de knop 'bekijk' drukt, krijgt u alle betreffende informatie te zien.

 

 

+ Ik heb mijn factuur betaald, maar zie dat het bedrag nog open staat in mijn account.

De verwerking van uw betaling is afhankelijk van de door u verkozen betaalmethode. Elke betaalmethode heeft een bepaalde verwerkingstijd. Zolang uw betaling nog niet is verwerkt, staat het factuurbedrag nog open.

 

 

+ Hoe lang duur het voor mijn betaling is verwerkt?

Elke betaalmethode heeft zijn eigen verwerkingstijd. Onderstaand per betaalmethode de verwerkingstijd.

- iDEAL: direct

- PayPal: direct

- Cadeaubonnen/kortingscouponnen: direct

- Vooruitbetalen per bank/giro: 1-3 werkdagen

 

 

+ Kan ik een kopie van een factuur opnieuw aanvragen?

Uiteraard is het mogelijk om een kopie van uw factuur op te vragen. Wij verzoeken u vriendelijk hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice en uw naam en ordernummer te vermelden.

 

 

+ Ik heb mijn bestelling geretourneerd of geannuleerd, wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

Het door u betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen terugbetaald.

 

 

+ Ik heb mijn artikel geretourneerd, maar ik heb een ander bedrag terug gekregen dan de waarde van het artikel. Hoe kan dit?

Toys-voor-hem stort altijd het volledig door u betaalde bedrag terug. Het retourbedrag kan afwijken van de artikelprijs als u gebruik heeft gemaakt van een kortingscoupon of cadeaubon. Het retourbedrag kan ook afwijken als de verzendkosten ook worden teruggestort. 

 

 

+ Ik heb per ongeluk teveel of dubbel betaald, krijg ik dit geld terug?

Uiteraard krijgt u het door u teveel betaalde of dubbel betaalde bedrag terug. U kunt het door u teveel betaalde of dubbel betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort verwachten.

omhoog

 

Uw winkelwagentje
Uw winkelwagen is leeg
Toys-Voor-Hem
*  Voor 17.00 uur besteld,
 vandaag nog verzonden!*
*  Altijd discrete verzending
*  Bezorging bij u thuis of op
 een PakjeGemak locatie
*  Bezorging in heel Europa
*  Uitgebreide betaal-
 mogelijkheden als iDEAL,
 PayPal, CreditCard en
 Bancontact/MisterCash
*  Veilig achteraf betalen
*  14 dagen bedenktermijn
*  Verlaagde verzendkosten
 vanaf € 50,-
*  Duizenden tevreden
 klanten zijn u voorgegaan
* mits op voorraad

Al onze producten worden discreet verzonden!

 Officieel Fleshlight verkooppunt

Officieel Fleshlight Verkooppunt

 Officieel Bathmate verkooppunt

Officieel bathmate Verkooppunt

 Officieel Tenga verkooppunt

Officieel Tenga Verkooppunt

 TNT/PostNL PakjeGemak

Toys-Voor-Hem.nl verzend ook met PostNL PakjeGemak!